Transfer Talks: 'Mahi alsnog richting uitgang Groningen, op weg naar Zwitserland'

marokko
7
11 feb '19
De Marokkaans-international zou slechts enkele stappen verwijderd zijn van een definitieve overgang naar de Zwitserse Super League.
Voor FC Groningen is dit het beste moment om afscheid te nemen van de smaakmaker, Mimoun Mahi beschikt namelijk over een aflopend contract in het Hitachi Capital Mobility Stadion. De nog maar 24-jarige schaduwspits komt al sinds de zomer van 2014 onafgebroken voor in het strijdplan van de noorderlingen, toentertijd overgekomen van de club die hem opleidde, Sparta Rotterdam. Spelen deed de tweevoudig Marokkaans-international sindsdien dus nagenoeg altijd, voor de huidige jaargang komt Mahi tot nu toe uit op vijf doelpunten en vijf assists uit 16 competitieoptredens. 

Mahi ontbrak al in wedstrijdselectie tegen Vitesse
Echter lijkt er aan dat lange dienstverband een der dezer dagen een einde te komen, aldus Voetbal International. Dat doorgaans goed ingevoerde medium meldde gisteravond namelijk dat het jeugdexponent van Het Kasteel op weg is naar FC Zürich, de formatie die momenteel de vierde plaats inneemt in hun competitie. Onduidelijk is of zijn afwezigheid in de wedstrijdselectie tegen Vitesse (red. 2-1 zege) met dit gerucht te maken heeft. Ook wordt nog in het midden gelaten hoeveel deze gegadigde over heeft voor de veel scorende spits. 

Uitkomen voor #TeamMarokko deed Mahi zoals gezegd tweemaal, in de WK-kwalificatiewedstrijd tegen Mali (red. 6-0 thuiszege) werd Mahi voor het eerst binnen de lijnen gebracht namens zijn vaderland. Meteen gaf de Hagenees zijn visitekaartje af, in een bomvol Stade Moulay Abdellah (Rabat) tekende hij voor de vernietigende 6-0 van de avond. 

Photocredit: ANP

© Redactie 2019
marokko
atlasleeuwen
mimoun mahi
fc groningen
eredivisie
transfer talsk
Log in met je MNL-ID
| wachtwoord vergeten?

Populaire tags
coronavirus
italië
rivm
griekenland
frankrijk
vluchtelingen
italie
utrecht
palestina
europa
atlasleeuwen
team marokko
frmf
casablanca
verenigde staten
golaso
politie
iran
eredivisie
turkije
syrië
hakim ziyech
caf
transfer talks
mohammed vi