UITGELICHT: 'Taarabt legt verhuuroptie aan Saoediërs naast zich neer'

marokko
0
11 feb '19
Na eerder te hebben aangegeven niets te zien in contractontbinding bij zijn huidige werkgever, zou Adel Taarabt onlangs ook een duidelijke 'nee' hebben verkocht aan de Saoedische middenmoter Al Fateh.

Het eerdere bericht van het Portugese Record aangaande de geweigerde contractontbinding wordt nu door datzelfde medium aangevuld met nog een nieuwtje rondom het persoon van de Marokkaans-international. De bij de huidige nummer twee van de Liga NOS weggekwijnde aanvaller zou onlangs ook een aantrekkelijk aanbod uit het Midden-Oosten naast zich neer hebben gelegd. Zo zou die bewuste formatie hem voor een heel seizoen hebben willen huren, wel moest de voormalig kracht van Queens Park Rangers de helft van zijn jaarinkomsten inleveren.

In Portugal strijkt Taarabt jaarlijks zo'n €2 miljoen op, Al Fateh SC was enkel bereid om de helft uit te betalen aan de 28-jarige middenvelder. Wel zou er een optie tot koop worden bedongen in de huurovereenkomst met de Portugezen. Het verhaal gaat nu dat het 'enfant terrible' voorlopig niets anders wil dan zijn contract uitdienen in de Estádio da Luz, dat loopt nog tot medio 2020. Zoals eerder al is aangegeven bevindt Taarabt zich op een dood spoor bij zijn werkgever: spelen doet hij niet, voorlopig zal hij zich zoet moeten houden met een plek bij de beloften om zijn conditie op peil te houden. 

Photocredit: PTA.pt

© Redactie 2019
marokko
atlasleeuwen
adel taarabt
sl benfica
liga nos
contractontbinding
reading
championship
Log in met je MNL-ID
| wachtwoord vergeten?

Populaire tags
coronavirus
italië
rivm
griekenland
frankrijk
vluchtelingen
italie
utrecht
palestina
europa
atlasleeuwen
team marokko
frmf
casablanca
verenigde staten
golaso
politie
iran
eredivisie
turkije
syrië
hakim ziyech
caf
transfer talks
mohammed vi