Rabat: Automobilist ramt 4 auto's en slaat op de vlucht

marokko
0
12 feb '19
Een koppel werd gearresteerd nadat ze onder invloed van alcohol met hun auto diverse geparkeerde auto's ramden en op de vlucht sloegen.

Een 49-jarige man en een 32-jarige vrouw reden in een 4x4-voertuig toen ze schade aan vier geparkeerde auto's veroorzaakten, waarna meerdere politieagenten moesten worden ingezet om het vluchtende duo te pakken te krijgen, bericht het directoraat-generaal voor de Nationale Veiligheid (DGSN) in een verklaring.

Het duo reed met hoge snelheid weg, waardoor de veiligheid van burgers en weggebruikers in gevaar kwam en een hoge politie-inspecteur gedwongen werd zijn dienstwapen te gebruiken om het voertuig te laten stoppen. Hij schoot twee kogels in de banden van het voertuig.

Deze interventie maakte het mogelijk om het voertuig staande te houden in Salé. Het duo was onder invloed van alcohol en in het bezit waren van 12 cocaïnecapsules, drie mobiele telefoons en een grote som geld in dirham.

De verdachten werden in hechtenis genomen ter beschikking van het onderzoek dat wordt uitgevoerd onder toezicht van het parket, om de omstandigheden van deze zaak te verduidelijken, sluit de verklaring af.

© Redactie 2019
marokko
rabat
auto's
rammen
wegvluchten
dgsn
Log in met je MNL-ID
| wachtwoord vergeten?

Populaire tags
coronavirus
italië
rivm
griekenland
frankrijk
vluchtelingen
italie
utrecht
palestina
europa
atlasleeuwen
team marokko
frmf
casablanca
verenigde staten
golaso
politie
iran
eredivisie
turkije
syrië
hakim ziyech
caf
transfer talks
mohammed vi