Rabat: Automobilist ramt 4 auto's en slaat op de vlucht

buitenland
0
12 feb 8:04
Een koppel werd gearresteerd nadat ze onder invloed van alcohol met hun auto diverse geparkeerde auto's ramden en op de vlucht sloegen.
Een 49-jarige man en een 32-jarige vrouw reden in een 4x4-voertuig toen ze schade aan vier geparkeerde auto's veroorzaakten, waarna meerdere politieagenten moesten worden ingezet om het vluchtende duo te pakken te krijgen, bericht het directoraat-generaal voor de Nationale Veiligheid (DGSN) in een verklaring.

Het duo reed met hoge snelheid weg, waardoor de veiligheid van burgers en weggebruikers in gevaar kwam en een hoge politie-inspecteur gedwongen werd zijn dienstwapen te gebruiken om het voertuig te laten stoppen. Hij schoot twee kogels in de banden van het voertuig.

Deze interventie maakte het mogelijk om het voertuig staande te houden in Salé. Het duo was onder invloed van alcohol en in het bezit waren van 12 cocaïnecapsules, drie mobiele telefoons en een grote som geld in dirham.

De verdachten werden in hechtenis genomen ter beschikking van het onderzoek dat wordt uitgevoerd onder toezicht van het parket, om de omstandigheden van deze zaak te verduidelijken, sluit de verklaring af.
© Redactie 2019
marokko
rabat
auto's
rammen
wegvluchten
dgsn
Log in met je MNL-ID
| wachtwoord vergeten?

Populaire tags
terrorisme
verenigde staten
rotterdam
gibraltar
afghanistan
uefa champions league
iran
noussair mazraoui
syrië
olietanker
atlasleeuwen
casablanca
frmf
marrakech
politie
tanger
ajax
spanje
eredivisie
afrika cup
rabat
moord
mohammed vi
hakim ziyech