Boeing en RAM tekenen overeenkomst om het beheer van de bemanning te verbeteren

marokko
1
15 feb '19
Royal Air Maroc zal het eerste bedrijf in Afrika zijn dat de geavanceerde gereedschappen van Boeing gebruikt.
Boeing heeft dinsdag 12 februari de ondertekening van een overeenkomst met Royal Air Maroc aangekondigd om een reeks bemanningsbeheeroplossingen van Boeing AnalytX te gebruiken om de efficiëntie van de planning en activiteiten van de Marokkaanse luchtvaartmaatschappij te verbeteren, bericht Medias24.

Royal Air Maroc zal het eerste bedrijf in Afrika zijn dat de geavanceerde gereedschappen van Boeing gebruikt, waaronder koppeling, samenstelling van de bemanning en volgen van de bemanning.

Het koppelen van bemanningen helpt luchtvaartmaatschappijen hun werk te optimaliseren, de efficiëntie van het personeel te verbeteren en de algehele veiligheid te verbeteren, terwijl de kosten worden verlaagd. Door samenstelling van de bemanning kunnen luchtvaartmaatschappijen lijsten maken die de voorkeuren en beperkingen van bemanningsleden respecteren. Het volgen van de bemanning helpt luchtvaartmaatschappijen bij het identificeren, oplossen en volgen van wijzigingen in de planning.

De bemanningsoptimalisatieproducten die door Boeing AnalytX worden geleverd, worden geleverd door Jeppesen, een dochteronderneming van Boeing.
© Redactie 2019
marokko
ram
boeing
overeenkomst
bemanning
beheer
oplossingen
Log in met je MNL-ID
| wachtwoord vergeten?

Populaire tags
coronavirus
italië
rivm
griekenland
frankrijk
vluchtelingen
italie
utrecht
palestina
europa
atlasleeuwen
team marokko
frmf
casablanca
verenigde staten
golaso
politie
iran
eredivisie
turkije
syrië
hakim ziyech
caf
transfer talks
mohammed vi