Transfer Talks: Groningen ziet Mahi transfervrij verkassen naar FC Zürich

marokko
5
15 feb '19
Als het niet via de winterse transferwindow lukt, dan maar alvast vastleggen voor het volgende seizoen. FC Zürich heeft Mimoun Mahi vanaf komende zomer voor maximaal drie seizoenen op de loonlijst staan.
Vanavond deed de huidige nummer vier van de Zwitserse Super League uit de doeken de Marokkaans-international transfervrij te hebben binnengehaald. Zoals eerder bekend werd lukte het FC Groningen niet om de afgelopen winterse transferperiode overeenstemming te bereiken met de Zwitsers. Zijn aflopende verbintenis in het Hitachi Capital Mobility Stadion maakt voor FC Zürich de weg vrij om zich gratis en voor niets te voorzien van de 24-jarige spits. 

Na in de zomer van 2014 over te zijn gekomen van Sparta Rotterdam werkte Mahi maar liefst 113 Eredivisieduels af voor de 'Noorderlingen', goed voor 35 doelpunten. In Zürich is men maar al te blij met de komst van de tweevoudig Marokkaans-international. Voorzitter Ancillo Canepa gaf via de officiële kanalen het volgende te kennen: ,,Mimoun is in meerdere opzichten een geweldige voetballer.''

Photocredit: @fc_zuerich (Twitter)


© Redactie 2019
marokko
atlasleeuwen
mimoun mahi
fc groningen
fc zürich
eredivisie
super league
Log in met je MNL-ID
| wachtwoord vergeten?

Populaire tags
coronavirus
italië
rivm
griekenland
frankrijk
vluchtelingen
italie
utrecht
palestina
europa
atlasleeuwen
team marokko
frmf
casablanca
verenigde staten
golaso
politie
iran
eredivisie
turkije
syrië
hakim ziyech
caf
transfer talks
mohammed vi