Al Hoceima Manarat Al Moutawassit: Het laatste ultimatum van Jettou aan hoge ambtenaren

marokko
1
15 feb '19
De Rekenkamer is nog niet klaar met de projecten van het "Al Hoceima Manarat Al Moutawassit" -programma, waarvan de vertragingen een politieke aardbeving veroorzaakten in 2017.
De Rekenkamer, onder voorzitterschap van Driss Jettou, blijft de projecten van het programma "Al Hoceima Manarat Al Moutawassit" die niet op tijd zijn voltooid, controleren. Ze wil nu een gedetailleerd overzicht van de "storingen" die tot deze situatie hebben geleid. 

Het dagblad Al Massae bericht vandaag dat de Rekenkamer de voorzitters van gemeenten om een nauwkeurige lijst van de redenen voor niet-voltooiing van de projecten van dit programma heeft gevraagd, terwijl verkozen ambtenaren werd gevraagd om details over deze projecten te geven, evenals documenten met betrekking tot hun prestatie. Het idee is om alle informatie te verkrijgen die de instelling in staat stelt om een gedetailleerd rapport op te stellen over het falen van dit programma.

Het dagblad meldt, verwijzend naar zijn bronnen, dat de Rekenkamer nog verder is gegaan door deze functionarissen gedetailleerde formulieren te verstrekken die zij moeten invullen. Dit zal waarschijnlijk helpen om exact de gerichte informatie te verkrijgen. Dezelfde bron voegt eraan toe dat een periode van 10 dagen is toegekend aan de voorzitters van gemeenten en gekozen ambtenaren om hun exemplaar terug te sturen.
© Redactie 2019
marokko
al hoceima
manarat al moutawassit
rekenkamer
jettou
Log in met je MNL-ID
| wachtwoord vergeten?

Populaire tags
coronavirus
italië
rivm
griekenland
frankrijk
vluchtelingen
italie
utrecht
palestina
europa
atlasleeuwen
team marokko
frmf
casablanca
verenigde staten
golaso
politie
iran
eredivisie
turkije
syrië
hakim ziyech
caf
transfer talks
mohammed vi