DGSN stuurt zijn eerste tweet

marokko
0
18 feb '19
Het directoraat-generaal voor de Nationale Veiligheid (DGSN) heeft een officiële account op het sociale netwerk Twitter gemaakt.

Zich bewust van het belang van mediadekking van veiligheidsgerelateerde informatie om het gevoel van veiligheid te versterken, streeft het DGSN ernaar zijn communicatiemechanismen te diversifiëren en zijn openheid voor alle burgers alsook voor buitenlandse toeristen te versterken. DGNS zei in een verklaring dat het zich ook bewust is van het belang van openheid op sociale media als instrumenten voor veiligheidsbewustzijn en communicatie met het publiek over kwesties die verband houden met politiediensten.

Deze nieuwe benadering van de communicatie van DGSN komt bovenop de publicatie van het nieuwe nummer van politie-tijdschrift, voegt dezelfde bron, die gelijk de komst van de digitale versie van het tijdschrift op mobiele telefoons aankondigde.

DGNS herinnert ook aan de Open Dagen van DGSN als een jaarlijks evenement voor directe communicatie met het grote publiek, naast het verbeteren van de informatie en dagelijkse updates van de directie door officiële verklaringen over alle kwesties met betrekking tot de veiligheid van burgers, sluit de verklaring af.

© Redactie 2019
marokko
dgsn
twitter
Log in met je MNL-ID
| wachtwoord vergeten?

Populaire tags
coronavirus
italië
rivm
griekenland
frankrijk
vluchtelingen
italie
utrecht
palestina
europa
atlasleeuwen
team marokko
frmf
casablanca
verenigde staten
golaso
politie
iran
eredivisie
turkije
syrië
hakim ziyech
caf
transfer talks
mohammed vi