Chefchaouen: 11-jarig meisje pleegt zelfmoord

marokko
0
18 feb '19
Een schokkende tragedie vond gisterenavond plaats in de provincie Chefchaouen, waar een jong meisje in de bloei van haar leven zelfmoord pleegde.

Een meisje van amper 11 jaar oud pleegde zondagavond 17 februari zelfmoord in haar ouderlijk huis in Douar Tifouzal, behorend tot de Bab Taza gemeente van de provincie Chefchaouen. Het meisje hing zichzelf op met een touw.

Buren melden dat het meisje vol leven was en "ze speelde met haar leeftijdsgenoten buiten haar huis en was joviaal". Getuigen melden ook dat ze haar moeder, voor ze van huis ging, heel lang had gekust, bericht Lefr360.ma.

Gealarmeerd door de familie van het overleden meisje, kwamen de lokale autoriteiten en Koninklijke Gendarmerie ter plaatse. Het lichaam van het meisje werd overgebracht naar het mortuarium van het proviciële ziekenhuis voor autopsie. Er is een onderzoek is geopend.

Deze tragedie volgt kort na de zelfmoord van een 12-jarige jongen in Fez. En hoewel bij deze jongen de reden wel bekend was , hij schreef een afscheidsbrief, is het nog niet bekend waarom dit meisje zelfmoord pleegde.

Heb je hulp nodig?
113 Zelfmoordpreventie
Bel 113
24/7 bereikbaar (www.113.nl)
© Redactie 2019
marokko
chefchaouen
meisje
zelfmoord
Log in met je MNL-ID
| wachtwoord vergeten?