OPMERKELIJK: 'PAS Lamia overweegt juridische stappen tegen verdwenen Mastour'

marokko
0
19 feb '19
Nu bijna een maand verder heeft de nummer negen van de Griekse Super League nog altijd niks vernomen van contractspeler Hachim Mastour.

Uitgaande van het Griekse Sport24 lijkt men bij PAS Lamia de proef op de som te gaan nemen. De club zou momenteel op de achtergrond druk bezig zijn om juridische vervolgstappen te nemen tegen de enkelvoudig Marokkaans-international. Laatstgenoemde keerde na de winterstop niet terug bij zijn werkgever en liet sindsdien ook niets meer van zich horen. PAS Lamia trok het jeugdproduct van AC Milan aan het begin van deze voetbaljaargang aan, transfervrij overigens. 

Bij de toenmalige degradatiekandidaat werd hem na binnenkomst het hoogste jaarsalaris ooit toegezegd. De nu 20-jarige middenvelder stond enkele jaren geleden te boek als één van de grootste talenten op de Europese velden. Dat talent kwam in de periode die erop volgde echter nooit uit de verf, óók tijdens uitleenbeurten aan respectievelijk Málaga CF en PEC Zwolle wist de onder Badou Zaki gedebuteerde Mastour niet te overtuigen. 

In de kleuren van PAS Lamia kwam hij tot nog toe zesmaal in actie (één assist), vier competitieoptredens en twee beurten in de Griekse beker. De speler in kwestie ligt er overigens nog tot medio 2021 onder contract. 

Photocredit: EPT1

© Redactie 2019
marokko
atlasleeuwen
marokkaans voetbalelftal
hachim mastour
pas lamia
super league
contractontbinding
Log in met je MNL-ID
| wachtwoord vergeten?