'Saïss komt bijna contractverlenging overeen met Wolverhampton Wanderers'

marokko
9
19 feb '19
'The Wolves' willen de man van weinig woorden, maar wel genoeg balveroveringen, belonen voor zijn enorme staat van dienst bij de club.

Uitgaande van wat momenteel de ronde doet in de Britse media lijkt Romain Saïss binnenkort te gaan verlengen bij de huidige nummer zeven van de Premier League. De 30-voudig international stond aan de basis van de promotie naar de hoogste voetbalafdeling aldaar én heeft ook dit nog lopende seizoen zijn stempel weten te drukken in het Molineux Stadium. De teller staat tot dusver op 13 competitieoptredens, hierin was hij goed voor twee treffers. 

Zijn dienstverband loopt nu nog tot uiterlijk medio 2020. Volgens The Telegraph zal er deze week nog melding worden gemaakt van de verlenging. Wolverhampton pikte de 28-jarige verdediger annex middenvelder in de zomer van 2016 op uit de Ligue 1. Daar kwam hij al geruime tijd voor in het strijdplan van SCO Angers.

Debuteren namens #TeamMarokko deed Saïss onder voormalig bondscoach Rachid Taoussi. Zijn eerste opwachting voor zijn vaderland maakte hij op 14 november 2012 tijdens een vriendschappelijk treffen met Togo (red. Stade Mohammed V, te Casablanca). 

Photocredit: Sportskeeda

© Redactie 2019
marokko
atlasleeuwen
marokkaans voetbalelftal
romain saiss
wolverhampton wanderers
premier league
Log in met je MNL-ID
| wachtwoord vergeten?