UEFA CL: Manchester City niet te benijden voor Schalke 04's Mendyl en Harit

sport
0
21 feb 8:09
Het zal een lastige return worden voor beide internationals, met drie uitdoelpunten is het keurkorps van Pep Guardiola de favoriet voor lijfsbehoud in dit miljardenbal.
Het lukte de ploeg van trainer Domenico Tedesco woensdagavond niet om in eigen huis de schade beperkt te houden. Met de huidige koploper van de Premier League op bezoek bleek men niet opgewassen tegen doelpuntenmachines Sergio Aguero en Raheem Sterling. Ook de door City vroeg opgelopen rode kaart deed niets af aan hun offensieve slagkracht, 2-3 werd het uiteindelijk in de Veltins-Arena. 

Waar Hamza Mendyl aan de aftrap mocht verschijnen was er voor collega-international Amine Harit, zoals vaak genoeg het geval was dit seizoen, niets meer dan een start vanaf de reservebank weggelegd. Laatstgenoemde mocht pas in de 88e minuut zijn intrede in het veld doen. Mendyl, geposteerd op zijn gebruikelijke linkerflank, werd in de 65e minuut van het veld gehaald. In eerste instantie opgesteld voor hoofdzakelijk zijn defensieve takenpakket bleek hij in aanvallend opzicht het spelletje onvoldoende bij te kunnen benen. Voor hem kwam de 29-jarige centrumspits Guido Burgstaller op het veld. 

De return van deze 1/8-finale wordt op de twaalfde van komende kalendermaand afgewerkt. 

Photocredit: beIN Sports 2HD MENA
© Redactie 2019
marokko
atlasleeuwen
hamza mendyl
amine harit
schalke 04
uefa
champions league
manchester city
Log in met je MNL-ID
| wachtwoord vergeten?

Populaire tags
algerije
gabon
vriendschappelijk
chan2020
badr hari
rico verhoeven
islamitisch onderwijs
turkije
chan 2020
cornelius haga lyceum
atlasleeuwen
frmf
casablanca
politie
marrakech
team marokko
tanger
ajax
iran
golaso
spanje
daesh
dgsn
moord
mohammed vi