Lage: 'Gaan kijken of Adel die tweede of derde kans verdient'

marokko
2
21 feb '19
De kersverse leidsman van de Portugezen heeft niemand minder dan Adel Taarabt weer toegevoegd aan de selectie van het eerste. De Marokkaans-international heeft sinds zijn komst in de Portugese hoofdstad in 2015 nog geen officiële minuut mogen acteren voor de topploeg.

Anders dan men kon vermoeden krijgt de 28-jarige aanvaller wellicht weer een kans om zich sportief te revancheren. Nu Bruno Lages aan het roer staat bij de 'Águias' lijkt hij - anders dan menig voorganger - de voormalig speler van Queens Park Rangers, AC Milan en Fulham in genade te hebben aangenomen. In aanloop naar het UEFA Europa League-treffen met Galatasaray (heenfase 1/16-finales) van vanavond mocht het jeugdproduct van Tottenham Hotspur voor het eerst sinds lange tijd weer meetrainen met het eerste. Voorheen moest het 'enfant terrible' het enkel doen met aansluiting bij de beloften van zijn werkgever, en dit dan enkel om zijn conditie op peil te houden.

''We gaan kijken of hij die tweede of derde kans verdient''
Terwijl hij een persconferentie voorzat kreeg hij ook vragen over de speler in kwestie, die deed hij af met de volgende mededeling: ,,Adel begon het seizoen bij onze beloften. Ik kende hem daarvoor niet persoonlijk, wel van de verhalen die over hem de ronde deden. Heb echter toch wel het beeld van hem gehad dat hij zich prima manifesteerde tijdens die trainingen. We houden hem er nu bij en gaan kijken of hij die tweede of derde kans verdient. Kijken of, als hij hem krijgt, hij hem dan ook pakt. Op basis van zijn potentie is een succesvolle voortzetting van zijn carrière zeker mogelijk.''

Photocredit: @SLBenfica (Twitter)

© Redactie 2019
marokko
atlasleeuwen
adel taarabt
bruno lage
sl benfica
uefa
europa league
aansluiting
Log in met je MNL-ID
| wachtwoord vergeten?

Populaire tags
coronavirus
italië
rivm
griekenland
frankrijk
vluchtelingen
italie
utrecht
palestina
europa
atlasleeuwen
team marokko
frmf
casablanca
verenigde staten
golaso
politie
iran
eredivisie
turkije
syrië
hakim ziyech
caf
transfer talks
mohammed vi