DEAL DONE: Wolverhampton Wanderers verlengt met 'onmisbare' Saïss

marokko
4
21 feb '19
Beide partijen kwamen onlangs één seizoen contractverlenging overeen, vanmiddag was het moment daar dat de inkt kon opdrogen op het nieuwe dienstverband.

De technische beleidsafdeling ziet genoeg potentie in de Marokkaans-international om de samenwerking met tenminste nog één jaargang voort te zetten. Waar zijn dienstverband nog liep tot medio 2020 werd er vanmiddag dus nog een seizoen aan vastgeplakt. Onder trainer Nuno Espirito was de inmiddels 28-jarige verdedigende middenvelder een van de sleutelspelers achter de promotie van afgelopen seizoen. Ook nu de club op het hoogste niveau acteert, blijkt de bijdrage van de voormalige kracht van SCO Angers onmisbaar. In de Premier League kwam Saïss, ook te gebruiken als centrumverdediger, 13 maal in actie. Gedurende deze optredens was hij goed voor twee assists. 

Via de officiële kanalen van zijn werkgever werd het contractnieuws donderdagmiddag tentoongespreid. Directeur spelersbeleid Kevin Thelwell is maar wat blij dat beide partijen tot deze verlenging zijn gekomen. Over de spelers die sinds de zomer van 2016 op hun loonlijst staat, meldt hij het volgende: ,,Met name het laatste anderhalf jaar is Romain een hele belangrijke speler gebleken voor deze club. Heeft een groot aandeel gehad in de promotie naar de Premier League. Vandaar ook dat we verheugd zijn mede te delen dat hij zijn toekomst nog meer verbindt aan ons en onderdeel zal zijn van onze nabije ambities.''

Photocredit: @Wolves (Twitter)


© Redactie 2019
marokko
atlasleeuwen
romain saïss
wolverhampton wanderers
premier league
verlenging
Log in met je MNL-ID
| wachtwoord vergeten?

Populaire tags
coronavirus
italië
rivm
griekenland
frankrijk
vluchtelingen
italie
utrecht
palestina
europa
atlasleeuwen
team marokko
frmf
casablanca
verenigde staten
golaso
politie
iran
eredivisie
turkije
syrië
hakim ziyech
caf
transfer talks
mohammed vi