Marokkaanse moeder met MS heeft jouw steun heel hard nodig!

algemeen
6
21 feb '19
Stichting Moeder met MS is hard op zoek naar donateurs!

"Als ik in de ogen kijk van mijn zoontje Lotfi (3), denk ik aan onze toekomst. De toekomst waarin ik er voor hem wil zijn, en waarin ik nog vele mijlpalen van hem wil meemaken. Met mijn vorm van MS (SPMS) zijn er in Nederland geen effectieve behandelingen meer mogelijk. Help je mij om naar Rusland te gaan? Mijn dank is onvoorstelbaar groot."

Bouchra Urriagli (30) vecht al 12 jaar tegen de progressieve ziekte MS. Zij heeft een zoon van 3 jaar en wilt niets anders dan hem kunnen opvoeden.

In Nederland zijn er geen behandelopties meer. Daarom zal Bouchra een stamcelbehandeling ondergaan in Rusland. De tijd dringt, ‪11 mei‬ zal Bouchra vertrekken en er is op korte termijn €80.000 nodig! In korte tijd is al ruim 38.000 euro opgehaald, maar dat is nog niet voldoende!

Met de stichting hoopt Bouchra en haar familie geld in te kunnen zamelen voor haar behandeling.

Rekening nummer: NL74BUNQ2208537025 t.n.v. Stichting Moeder met MS

Bouchra zal gedurende haar traject een blog bijhouden op de facebookpagina ‘Moeder met MS’ en de website van de stichting: www.moedermetms.nl

Help mee door te doneren en dit bericht te delen. Doneer, like en deel! Show the dunya that we’re one ummah! https://bunq.me/StichtingMoederMetMS.

© Redactie 2019
moeder
ms
steun
donaties
hulp
ummah
Log in met je MNL-ID
| wachtwoord vergeten?