Via whatsapp verspreidde seksueel getinte video, zorgt voor commotie in M'diq

marokko
12
21 feb '19
Het slachtoffer geeft aan dat zij het slachtoffer is van een raqi.

Een vrouw uit M'diq diende bij de politie een klacht in tegen een man die seksueel getinte video's van haar deelde via whatsapp. Ze zei dat ze het slachtoffer was van "tovenarij en kwakzalverij".

De vrouw vertelde de politie dat ze werd behandeld door een raqi en dat hij misbruik maakte van de situatie om haar te 'betoveren' en haar filmde in suggestieve posities, bericht het dagblad Al Ahdath vandaag.

Vervolgens chanteerde hij haar en toen ze zich niet aan zijn eisen hield, besloot hij deze video's via whatsapp te delen. De video's gingen al snel rond op whatsapp en social media.

Na de verspreiding van de video's heeft een familielid van het slachtoffer een audio gedeeld waarin het slachtoffer onschuld betuigt en vraagt internetgebruikers om te stoppen met het delen van de beelden.

Volgens Al Ahdath is de vrouw getrouwd en heeft ze een kind. Het onderzoek van de politie verzwakt volgens het dagblad echter het verhaal van de vrouw dat zij het slachtoffer zou zijn van 'tovenarij'. Het zou vermoedelijk eerder om een buitenechtelijke relatie gaan die slecht zou zijn geëindigd.

De politie heeft een zoekbevel uitgegeven om de man te vinden die nog op de vlucht is en mogelijk naar familieleden in Khénifra is gevlucht.

© Redactie 2019
marokko
mdiq
whatsapp
video
seksueel
Log in met je MNL-ID
| wachtwoord vergeten?