Update: Ummah komt samen en haalt 80.000 euro op voor Marokkaanse moeder met MS

algemeen
5
22 feb '19
Fantastisch nieuws, het totaalbedrag voor de stamcelbehandeling van Bouchra is opgehaald!

Bouchra bedankte iedereen voor hun bijdrage via haar website:

"SubhanAllah, walhamdulilah, wAllahu Akbar!

Uitgerekend op mijn wekelijkse feestdag, de vrijdag, komt het mooiste, meest bijzondere nieuws binnen dat het streefbedrag is bereikt.

Geen enkel woord kan omschrijven hoe ik me nu voel. Twee dagen geleden is Stichting Moeder met MS online gegaan. Vanaf dat moment kwam ik in een soort achtbaan. Een achtbaan vol met de meest lieve mensen, die zich hebben ingespannen om de stamcelbehandeling voor mij mogelijk te maken. Jullie toverden, Alhamdulilah, een glimlach op mijn gezicht, die niet meer weg te krijgen is.

Ik ben trots op iedereen die zijn steentje heeft bijgedragen en ben jullie enorm dankbaar voor alles wat jullie voor mij hebben gedaan.We danken iedereen voor de enthousiaste inzet en voor alle inspanningen die geleverd zijn om Stichting Moeder met MS te helpen. In het bijzonder dank ik hierbij mijn promotieteam dat letterlijk dag en nacht heeft doorgewerkt om viral te gaan. Jullie waren unstoppable! Moge Allah jullie allemaal rijkelijk belonen met het beste in deze Dounya en in al-Aakhira!!

Vanuit de grond van mijn hart,

Bouchra"

Meer informatie over het exacte bedrag en hoe nu verder? Volg Bouchra en haar blog op: www.moedermetms.nl

En/of haar Facebook site: https://www.facebook.com/Moeder-Met-MS-1012632878935457/

© Redactie 2019
moeder
ms
bouchra
stamcelbehandeling
ummah
totaalbedrag
gehaald
Log in met je MNL-ID
| wachtwoord vergeten?