Mastour duikt op in Milaan: 'Ontevreden over blessurebehandeling PAS Lamia'

marokko
0
22 feb '19
Zoals ieder spraakmakend verhaal wel heeft, heeft ook deze op handen zijn de soap twee kanten die belicht dienen te worden.

Uitgaande van diverse Italiaanse bronnen, zo ook het goed ingevoerde La Gazzetta dello Sport, heeft de enkelvoudig Marokkaans-international er wel bewust voor gekozen zijn koffers te pakken. Na afgelopen september transfervrij te zijn opgepikt door de Griekse middenmoter hield zijn verblijf daar niet al te lang stand. Na de winterstop verdween de nu 20-jarige Mastour volledig van de radar, van hem werd tot voor kort niets meer vernomen. Nu hebben speler en zaakwaarnemer Mino Raiola zich bij het eerder genoemde medium beklaagd over de handelswijze van de club waar hij nog altijd bij onder contract staat. 

Blessurebehandeling niet adequaat, Mastour en Raiola trekken hun conclusies
Om erger te voorkomen besloot het kamp Mastour de Griekse competitie te verlaten. Een niet nader te noemen blessure zou onvoldoende zijn behandeld door de club, wat maakte dat het jeugdproduct van AC Milan eieren voor zijn geld koos en zich in Milaan verder liet behandelen. Het verhaal gaat nu, zo tekenden Griekse bronnen op, dat PAS Lamia verlangt juridische stappen te gaan nemen tegen de middenvelder. Mastour ligt immers nog tot medio 2021 onder contract bij de Super League-formatie.

Photocredit: EP1 TV

© Redactie 2019
marokko
atlasleeuwen
hachim mastour
pas lamia
super league
fifa
contract
blessure
Log in met je MNL-ID
| wachtwoord vergeten?

Populaire tags
coronavirus
italië
rivm
griekenland
frankrijk
vluchtelingen
italie
utrecht
palestina
europa
atlasleeuwen
team marokko
frmf
casablanca
verenigde staten
golaso
politie
iran
eredivisie
turkije
syrië
hakim ziyech
caf
transfer talks
mohammed vi