Tweede doneeractie voor Marokkaanse moeder met MS, we zijn nog niet klaar Ummah!

algemeen
8
23 feb '19
Ook de 40-jarige Zaobeda-Layla, moeder van twee kinderen, heeft jullie hulp heel hard nodig.

Na de succesvolle doneeractie voor Bouchra, waarbij het totaalbedrag van 80.000 euro in recordtijd werd ingezameld, wees Bouchra en haar familie ons ook op een andere doneeractie.

De 40-jarige Zaobeda-Layla, moeder van twee kinderen, kreeg ook de diagnose MS en is enige tijd geleden een doneeractie begonnen voor een HSCT-behandeling in Rusland. Zaobeda-Layla schreef:

"Assalamu alaikum wa rahmatullah Beste broeders en zusters:

Mijn naam is Zaobeda-Layla 40 jaar, echtgenote en moeder van 2 kinderen met de leeftijd van 8 en 5 jaar oud. Op Januari 1995 , werd ik volslagen verrast door de diagnose: MS-(multiple sclerose). Destijds met toen geen enkel besef wat dit voor mij zou betekenen, de gevolgen en de impact wat het nu heeft voor mijn gezin en de verdere toekomst.

Levendig en jong dat ik was, zie ik steeds hoe mijn leven voorbij gaat door de aandoening. Mijn toekomst, mijn dromen en mijn idealen alles gaat als een flits voorbij.

Het is duidelijk dat de MS na velen jaren niet te remmen of te stagneren is. Fysieke achteruitgang, toename van lichamelijke beperkingen en vele ongemakken blijven doorzetten. Dit jaar kreeg ik een heftig aanval waardoor ik nog sneller achteruit ga.

Ik kan niet zelfstandig en onafhankelijk op pad door mijn uitvallende ledematen, waardoor ik nog maar zelden in het openbaar kom. MS begint steeds meer mijn leven te beheersen .

Mijn grootste wens is dan ook dat ik verder wil met mijn leven zonder MS, een Moeder kan zijn voor mijn lieve kindjes, voor ze kan zorgen,en ook de leuke dingen met ze Kan ondernemen, zonder ze keer op keer teleur te stellen.

 Nu ik het gevoel krijg dat mijn tijd begint te dringen, heb ik besloten om mijn heil in het buitenland te zoeken,dit om deze slopende ziekte die mij en mijn naasten zoveel verdriet doet, een halt toe te roepen. Om zo te voorkomen dat het niet verergerd en dat ik dan 100 % rolstoel afhankelijk ga worden wat mij zo angstig maakt...

Zo bestaat er een behandeling genaamd HSCT in Rusland. In het kort bestaat de behandeling uit drie stappen:
- Als eerste worden stamcellen uit het bloed of beenmerg van de patiënt gehaald en tijdelijk ingevroren.
 -Ten tweede krijgt de patiënt chemotherapie en antilichamen toegediend waarmee het afweersysteem wordt uitgeschakeld.
-Tot slot krijgt de patiënt zijn eigen stamcellen terug via een infuus, hiermee wordt het afweersysteem weer opgebouwd.

 Deze behandeling is op dit moment meer dan een droom voor mij. Net zoals vele dromen zit er ook aan deze een prijskaartje vast van ongeveer €65000,- Helaas wordt deze behandeling door de verzekeraar niet vergoedt...

Ik zou graag willen dromen van een toekomst die geurt naar glorende hoop, wat ik in belang doe voor mijn kinderen die mij hard nodig hebben en vooral in hun jongere jaren,wat ik graag gezond en energiek wens door te brengen met hen...

Daarom is dit de reden waarom ik een beroep doe op de barmhartigheid, gulheid, en ruimhartigheid van onze medemens, van jullie dus. Als eerst wil ik een ieder van jullie vragen dua voor mij te doen bij Allah subhanahu w t'ala voor kracht en genezing.

Mochten jullie een financiële bijdrage willen leveren om met de wil van Allah subhanahu wa t'ala de behandeling mogelijk te maken… Weet dat hetgeen je uitgeeft als liefdadigheid helemaal niet weg is, maar door Allah voor jou bewaard wordt waarna Hij je ermee zal verblijden in zowel het wereldse: omdat Allaah je bezit hierdoor zegent en vermeerdert, maar ook in het hiernamaals in de vorm van ontelbare beloningen!

Mijn dank is groot en puur van aard... Deel dit bericht alstublieft zoveel mogelijk…

 As-Salaam-Alaikum"

Er moet in totaal nog 45.000 euro ingezameld worden.

Doneren kan op rekening nummer: NL51 ABNA 0521 9786 61 ten name van Z. Chamlal en onder vermelding van: HSCT behandeling
Je kunt ook doneren via de doneerpagina: https://www.doneeractie.nl/mijn-strijd-tegen-ms-multiple-sclerose
Facebookpagina: Zaobed-Layla Chamlal

© Redactie 2019
doneeractie
moeder
ms
ummah
Log in met je MNL-ID
| wachtwoord vergeten?