Prins Harry en Meghan Markle hadden een druk programma vandaag in Marokko (video)

marokko
0
25 feb '19
Vandaag was de laatste dag van het officiële bezoek van prins Harry en Meghan Markle aan Marokko.

De hertog en hertogin van Sussex begonnen hun dag in Marokko met het bezoeken van de Koninklijke Paardensportclub Dar Essalam in Rabat, dat kinderen met speciale behoeften met therapie ondersteunt. Hen werd getoond hoe goed tijd doorbrengen met paarden kan zijn voor gehandicapte kinderen en mensen die lijden aan psychische problemen.

Harry en Meghan voegden zich vervolgens bij jongeren van de organisatie Hadaf en de beroemde Marokkaanse Chef Moha in 'Villa des Ambassadors' voor een kookdemonstratie. Ze genoten daar o.a. van een lekker kopje harira en baghrir. De organisatie Hadaf stelt kinderen uit minder bevoorrechte achtergronden in staat om meer te leren over het bereiden van traditionele Marokkaanse gerechten.

Het paar bracht hierna een bezoek aan "Le Jardin des Oudayas" (een fraaie Andalusische tuin) in Rabat, waar ze twaalf Marokkaanse sociale ondernemers ontmoeten. Ze bekeken daar ook enkele ambachtelijk gemaakte producten en kunstwerken en bezochten het Nationaal Sieradenmuseum.

Tot slot werd het echtpaar aan het eind van de dag ontvangen door Koning Mohammed VI. Bij deze gelegenheid presenteerde de hertog van Sussex aan Zijne Majesteit de Koning een boodschap geschreven door Hare Majesteit Koningin Elizabeth II.

Vanavond vliegen prins Harry en Meghan Markle terug naar Groot-Brittannië.

Enkele beelden van vandaag zijn hieronder te bekijken.

YouTube link

Videocredit: Meghanmarkleroyal
Photocredit: Kensington Palace (Twitter)

© Redactie 2019
marokko
prins
harry
meghanmarkle
bezoek
Log in met je MNL-ID
| wachtwoord vergeten?