Royal Air Maroc ontkent verantwoordelijkheid voor verloren bagage van Britse fotografen

marokko
0
26 feb '19
Royal Air Maroc zegt dat het niet verantwoordelijk was voor de vertraging van vlucht van de hertog en hertogin van Sussex en het verlies van de bagage van hun fotografen.

Royal Air Maroc (RAM) heeft een persverklaring uitgegeven waarin de vertraging van de vlucht van Prins Harry en Meghan Markle en het verlies van de bagage van hun fotografen wordt verklaard.

RAM zei dat vanwege zware mist over Londen, de luchthavens Heathrow en Gatwick verschillende luchtvaartmaatschappijen (waaronder RAM) verzochten om hun vluchten over de hoofdstad op zaterdag tijdelijk op te schorten.

Vlucht AT 803 met aan boord het Koninklijk echtpaar en de bijbehorende delegatie werd hierdoor met een uur vertraagd.

Wat het tweede onderwerp betreft, de niet-bezorgde bagage, verklaart Royal Air Maroc dat "de drie betrokken passagiers inderdaad werden vervoerd door Royal Air Maroc op vlucht AT 801 op vrijdag 22 februari tussen Londen en Casablanca". RAM beschuldigt hen echter "geen bagage te hebben ingecheckt in het vliegtuig dat hen vervoerde".

"We werden vervolgens geïnformeerd dat, om puur operationele redenen specifiek voor de drie passagiers, de genoemde bagage vanuit Londen naar Casablanca moest worden vervoerd via een tussenstop in Madrid via andere luchtvaartmaatschappijen dan Royal Air Maroc. Het was geen beslissing van ons bedrijf. Royal Air Maroc is daarom op geen enkele manier verantwoordelijk voor het niet ontvangen van hun bagage in Casablanca, omdat de bagage nooit op zijn lijnen is vervoerd", concludeerde de persverklaring.

© Redactie 2019
marokko
royalairmaroc
bagage
fotografen
persverklaring
Log in met je MNL-ID
| wachtwoord vergeten?