Transfer Talks: El Hilali verlaat AC Milan voor het Zwitserse FC Chiasso

marokko
0
27 feb '19
De voormalige Italië U18-international vervolgt zijn nog prille carrière bij een formatie uit de Zwitserse Challange League, het tweede niveau van dat land.

Heel veel verder dan het beloftenelftal van AC Milan kwam Mattia el Hilali niet. De nu 21-jarige verdedigende middenvelder heeft sinds dat hij onderdeel uitmaakt van de jeugdopleiding van de Italiaanse topclub geen grote rol kunnen vertolken. Vandaar ook dat de clubleiding ervoor koos hem elders vlieguren te laten maken. Dat deed hij sinds afgelopen zomer in de kleuren van SS Matera Calcio, acterend in het derde voetbalniveau van het land. 

Die verhuurperiode ging goed tot aan het moment dat de betreffende club in financiële problemen raakte. Dit maakte dat de technische directie genoodzaakt was enkel beroep te kunnen doen op eigen en gehuurde jeugdspelers. Voor AC Milan - had óók jeugdproduct Alesandro Guarnone gestald bij de derde divisionist - directe aanleiding om zowel Hilali als zijn 19-jarige teamgenoot terug te halen naar de modestad. 

Nu is dus overeenstemming bereikt met het Zwitserse FC Chiasso, die club legt El Hilali voor twee seizoenen vast. Onduidelijk is hoeveel 'I Rossoneri' hebben gevangen voor hun voormalige pupil. 

Photocredit: @ACMilan (Twitter)

© Redactie 2019
marokko
atlasleeuwen
marokkaans voetbalelftal
mattia el hilali
ac milan
serie a
fc chiasso
challenge league
Log in met je MNL-ID
| wachtwoord vergeten?