Hammouchi beloont politie-inspecteur die niet in ging op omkoping

marokko
1
27 feb '19
Het hoofd van DGSN wil positief gedrag belonen.

Het hoofd van het directoraat-generaal voor de Nationale Veiligheid (DGSN) stuurde een brief en een financiele beloning naar een politie-inspecteur die werkzaam is in Larache. Hij deed dit als erkenning "voor zijn hoge gevoel van professionaliteit, integriteit en rechtvaardigheid bij de uitvoering van zijn taken".

In een verklaring meldt DGSN dat een man geprobeerd had de politie-inspecteur om te kopen door hem geld en een mobiele telefoon aan te bieden om drugshandel vanaf de kust van Larache te vergemakkelijken. De politie-inspecteur ging hier echter, zoals het hoort, niet op in en stelde zijn oversten en de bevoegde gerechtelijke autoriteiten op de hoogte.

Het onderzoek die in het kader van deze zaak werd uitgevoerd, onder toezicht van het Openbaar Ministerie, maakte het mogelijk om de man aan te houden. De verklaring voegde eraan toe dat het onderzoek wordt voortgezet om het gehele criminele netwerk te ontmantelen.

De man is in politiehechtenis geplaatst en zal voor het gerecht worden gebracht zodra het onderzoek is voltooid, sluit de verklaring af.

© redactie 2019
marokko
larache
dgsn
hammouchi
politie
omkoping
beloning
Log in met je MNL-ID
| wachtwoord vergeten?

Populaire tags
coronavirus
italië
rivm
griekenland
frankrijk
vluchtelingen
italie
utrecht
palestina
europa
atlasleeuwen
team marokko
frmf
casablanca
verenigde staten
golaso
politie
iran
eredivisie
turkije
syrië
hakim ziyech
caf
transfer talks
mohammed vi