Hammouchi beloont politie-inspecteur die niet in ging op omkoping

buitenland
1
27 feb 21:02
Het hoofd van DGSN wil positief gedrag belonen.
Het hoofd van het directoraat-generaal voor de Nationale Veiligheid (DGSN) stuurde een brief en een financiele beloning naar een politie-inspecteur die werkzaam is in Larache. Hij deed dit als erkenning "voor zijn hoge gevoel van professionaliteit, integriteit en rechtvaardigheid bij de uitvoering van zijn taken".

In een verklaring meldt DGSN dat een man geprobeerd had de politie-inspecteur om te kopen door hem geld en een mobiele telefoon aan te bieden om drugshandel vanaf de kust van Larache te vergemakkelijken. De politie-inspecteur ging hier echter, zoals het hoort, niet op in en stelde zijn oversten en de bevoegde gerechtelijke autoriteiten op de hoogte.

Het onderzoek die in het kader van deze zaak werd uitgevoerd, onder toezicht van het Openbaar Ministerie, maakte het mogelijk om de man aan te houden. De verklaring voegde eraan toe dat het onderzoek wordt voortgezet om het gehele criminele netwerk te ontmantelen.

De man is in politiehechtenis geplaatst en zal voor het gerecht worden gebracht zodra het onderzoek is voltooid, sluit de verklaring af.
© redactie 2019
marokko
larache
dgsn
hammouchi
politie
omkoping
beloning
Log in met je MNL-ID
| wachtwoord vergeten?

Populaire tags
wydad
islamitisch onderwijs
hakim ziyech
champions league
cafchampionsleague
cornelius haga lyceum
geert wilders
aivd
rabat
israel
atlasleeuwen
frmf
team marokko
casablanca
politie
marrakech
golaso
ajax
iran
tanger
verenigde staten
daesh
eredivisie
caf
mohammed vi