Rabat: Twee overvallers van een Italiaanse studente achter de tralies

marokko
0
4 mrt '19
De zaak hield de gemoederen met name in Italië bezig.

Het politie van Rabat arresteerde op zaterdag twee personen, waaronder een universiteitsstudent, wegens vermeende betrokkenheid bij een gewelddadige overvalpoging van een Italiaanse studente. De Italiaanse studente liep stage in Marokko.

Het hoofdbureau van de politie in Rabat ontving een klacht van het slachtoffer waarin zij aangaf slachtoffer te zijn van een gewelddadige overvalpoging door drie personen die in een auto vlakbij haar thuis zaten, aldus een verklaring van het directoraat voor de Nationale Veiligheidsraad (DGSN).  Onderzoek die is uitgevoerd voor de identificatie van de verdachten heeft geleid tot de arrestatie van twee van hen.

DGNS bracht een update uit over de omstandigheden van deze zaak, omdat in de Italiaanse media breed werd uitgemeten dat de studente zou zijn ontvoerd en verkracht. DGSN publiceerde eerder al middels een verklaring dat camerabeelden lieten zien dat dit niet klopte en de studente slachtoffer was van een gewelddadige overval.

De twee personen werden in politiehechtenis geplaatst, voegde dezelfde bron toe. Er zijn nog twee andere verdachten geïdentificeerd die hebben deelgenomen aan deze criminele daad. Het zou gaan om een universiteitsstudent en zijn zus, tegen beide is een aanhoudingsbevel uitgevaardigd.

© Redactie 2019
marokko
rabat
overval
italiaanse
studente
Log in met je MNL-ID
| wachtwoord vergeten?

Populaire tags
coronavirus
italië
rivm
griekenland
frankrijk
vluchtelingen
italie
utrecht
palestina
europa
atlasleeuwen
team marokko
frmf
casablanca
verenigde staten
golaso
politie
iran
eredivisie
turkije
syrië
hakim ziyech
caf
transfer talks
mohammed vi