Interlands: 'Renard doet beroep op Botola Pro-revelatie van HUSA Agadir'

marokko
3
5 mrt '19
Een opvallende naam kunnen we tegemoet zien in het definitieve lijstje van de Franse keuzeheer. Voor de aankomende affiches tegen Malawi (Afrika Cup 2019-kwalificatiereeks) en Argentinië zou het zomaar kunnen zijn dat de nog maar 22-jarige back zijn opwachting maakt in het rood en groen van #TeamMarokko.

Een van de blikvangers op de Marokkaanse velden momenteel is Abdelkarim Baadi. Als één van de sterkhouders van middenmoter HUSA Agadir krijgt hij binnenkort kansen toebedeeld bij het 'grote Marokko'. Uitgaande van wat momenteel de ronde doet in de Marokkaanse media lijkt Baadi inmiddels al verzekerd te zijn van een oproep van Hervé Renard. Zoals gezegd acteert het Marokkaanse elftal tegen het einde van deze kalendermaand tegen Malawi (22 maart) en de Argentijnen (26 maart). 

Het zal niet lang duren of de Marokkaanse voetbalbond FRMF doet uit de doeken wie deel uit gaat maken van de definitieve selectie voor deze twee interlands. Doorgaans wordt twee weken voor de speeldata het lijstje wereldkundig gemaakt. 

Photocredit: FIFA.com

© Redactie 2019
marokko
atlasleeuwen
marokkaans voetbalelftal
herve renard
husa agadir
botola pro
interlands
team marokko
Log in met je MNL-ID
| wachtwoord vergeten?