'Renard treft Real Madrid's Diaz en Meziane voor oriënterend gesprek'

marokko
14
5 mrt '19
Gisteravond zat de Franse bondscoach - vergezeld door A-international Youssef En-Nesyri - nog op de tribune om CD Léganes - UD Levante te volgen. Eerder dit weekend zou hij om de tafel hebben gezeten met twee voor #TeamMarokko nog te strikken buitenkansjes.

Uitgaande van wat momenteel de ronde doet in de Marokkaanse media, lijkt Hervé Renard zijn zinnen te hebben gezet op de kersverse winteraankoop van de Madrilenen. De inmiddels 50-jarige keuzeheer ziet Brahim Díaz, voorheen actief bij Manchester City, al geruime tijd als kwaliteitsimpuls en dus ook toekomstige versterking voor het grote Marokko. Al kreeg de Marokkaanse voetbalbond FRMF in het verleden al meerdere malen nul op het rekest, tóch reisde Renard onlangs dus af naar de Spaanse hoofdstad om om de tafel te zitten met de talentvolle aanvallende middenvelder. Onduidelijk is overigens nog wat er uit dit gesprek is gekomen, voorlopig valt de 19-jarige Díaz nog onder de noemer van Spanje U19.

Naast het jeugdexponent van 'the Citizens' was er ook nog ruimte om een ander opkomend talent te bevragen over zijn interlandwensen. De eveneens onlangs aangetrokken Mohammed Meziane heeft met Renard en dus ook de bond al geruime tijd gegadigden. Hij - ook nog maar 19 jaar jong - werd overgenomen van de A1 van UD Melilla om nu te mogen acteren in dezelfde lichting van 'de Koninklijke'. 

Photocredit: ESPN.fc

© Redactie 2019
marokko
atlasleeuwen
marokkaans voetbalelftal
herve renard
team marokko
frmf
brahim diaz
mohammed meziane
Log in met je MNL-ID
| wachtwoord vergeten?