CONTRACTNIEUWS: PSV verlengt met groeibriljant Ihattaren tot medio 2022

marokko
1
5 mrt '19
Een nu al prima debuutseizoen werd dinsdagmiddag in het Philips Stadion bekroond met één seizoen verlenging bij de Eindhovenaren.

Met zijn basisdebuut achter de rug kon Mohammed Ihattaren sinds zaterdagavond toewerken naar een eerste contractverlenging bij PSV. De 17-jarige aanvallende middenvelder - doorliep sinds de F-elftallen de jeugdopleiding op de Herdgang - deed dat in het bijzijn van zijn naasten. Na nog geen jaar was het dinsdagmiddag dus alweer hoog tijd voor een verlenging, iets wat hem overigens niet afhoudt van zijn absolute doel: een vaste plek bemachtigen binnen het keurkorps van trainer Mark van Bommel. 

''Er komt in korte tijd veel op me af''
De op drie na jongste PSV-debutant ooit, scoren tijdens zijn debuut voor Jong PSV én een uitstekende indruk achterlaten tijdens zijn eerste basisdebuut voor de hoofdmacht. Drie zaken die maken dat hij in één keer in het middelpunt van de aandacht staat en dat voor een 17-jarige. Ihattaren zelf blijft zich desondanks volledig focussen op datgene wat er echt voor toe doet, zo tekent hij op tegenover zijn werkgever: ,,Er komt in korte tijd veel op me af. Maar ik ga altijd volle bak. Druk of geen druk. Ik ben vooral bezig met voetbal en daarin is mijn familie erg belangrijk. Ik zal hard moeten blijven trainen, hoop natuurlijk op veel speelminuten en ga er alles aan doen zo snel mogelijk een plekje in de kleedkamer van het eerste te verdienen. Het grootste doel voor nu is kampioen worden.''

Photocredit: PSV.nl

© Redactie 2019
marokko
atlasleeuwen
marokkaans voetbalelftal
mohammed ihattaren
psv
jeugdexponent
verlenging
contract
Log in met je MNL-ID
| wachtwoord vergeten?