Criminele bende in Temara gebruikt verleiding om slachtoffers te lokken en vervolgens te beroven

marokko
1
5 mrt '19
De Koninklijke Gendarmerie in Ain Atiq arresteerde een bende bestaande uit twee mannen en twee vrouwen gespecialiseerd in diefstal en prostitutie.

Volgens het dagblad Al Akhbar verleidden de vrouwen, afkomstig uit Temara, mannen en boden ze hen seks aan. Vervolgens namen de vrouwen hen mee naar hun mannelijke medeplichtigen die hen beroofden. Volgens de krant vond dit plaats in de regio Skhirat-Témara en vooral in Harhoura en Ain Atiq.

Dezelfde bron zei dat de zaak aan het licht kwam nadat één man een klacht had ingediend voor diefstal en mishandeling. Hij vertelde dat twee jonge vrouwen, één van hen een minderjarige, hem stopte voor een lift en hem vervolgens seks aanbood. Hierna werd hij naar een afgelegen gebied geleid waar twee van hun medeplichtigen hen stonden op te wachten. Het slachtoffer werd vervolgens beroofd van zijn mobiele telefoon en geld.

Acht andere slachtoffers meldde zich vervolgens ook bij de politie. De slachtoffers overlegden ook medische verklaringen waaruit de ernst van de verwondingen bleek die werden veroorzaakt tijdens de beroving.

Al Akhbar bericht dat de criminele bende morgen zou moeten worden voorgeleid bij het gerecht in Temara. De verdachten worden vervolgd voor het vormen van een criminele bende, bezit van messen, diefstal en prostitutie.

© Redactie 2019
marokko
temara
ainatiq
prostitutie
diefstal
Log in met je MNL-ID
| wachtwoord vergeten?