Casablanca: 4400 psychotrope tabletten in beslag genomen

marokko
0
6 mrt '19
Er werden ook vier personen gearresteerd.

De politie in Casablanca arresteerde dinsdag vier personen wegens hun vermeende betrokkenheid bij de handel in verdovende middelen en voor pogingen om politieagenten aan te vallen.

Tijdens de interventie gebruikte één van de verdachten een grote machete, waardoor een politie-inspecteur zijn dienstwapen moest gebruiken om een waarschuwingskogel in de lucht te schieten. Toen dat niet hielp, werd een tweede kogel afgeschoten. De tweede kogel trof de verdachte in de linkerarm en neutraliseerde hem, bericht het directoraat-generaal voor de Nationale Veiligheid (DGSN) middels een verklaring, gepubliceerd door het Marokkaanse persbureau MAP.

Doorzoeking van de auto, waar de verdachten in zaten, maakten de inbeslagname mogelijk van 4400 psychotrope tabletten, waarvan 2400 van het type "rivotril" en 2000 extase-tabletten. Naast de drugs werden ook de machete en een grote som geld in beslag genomen.

Drie verdachten werden in hechtenis genomen, terwijl de vierde, gewond, onder medisch toezicht werd geplaatst in het ziekenhuis.

© Redactie 2019
marokko
casablanca
drugs
xtc
machete
Log in met je MNL-ID
| wachtwoord vergeten?

Populaire tags
coronavirus
italië
rivm
griekenland
frankrijk
vluchtelingen
italie
utrecht
palestina
europa
atlasleeuwen
team marokko
frmf
casablanca
verenigde staten
golaso
politie
iran
eredivisie
turkije
syrië
hakim ziyech
caf
transfer talks
mohammed vi