'Messi houdt het bij één interland, geen optreden tegen #TeamMarokko'

marokko
27
7 mrt '19
Bondscoach Lionel Scaloni kan enkel tegen Venezuela beroep doen op de Argentijnse superster. Zoals vorige week al kort werd ingeleid door ESPN houdt Lionel Messi zijn rentree namens 'La Albiceleste' beperkt tot dat enkele optreden, de rest van de selectie zal zich dan ook zonder de 31-jarige international richting Tanger begeven.

Nadat het doorgaans goed ingevoerde ESPN zijn licht liet schijnen over de mogelijke invulling van zijn komende interlandperiode, komt het Spaanse Marca nu met de bevestiging dat Messi het niet op zal nemen tegen het Marokko van Hervé Renard. De oefeninterland die voor de 26e van deze kalendermaand gepland staat zal in Stade Ibn Battouta te Tanger worden afgewerkt.

'Messi mag maar één uur spelen, de pers niet te woord staan en niet getackeld worden'
Eerder deden er ook geruchten de ronde over verschillende clausules die de Marokkaanse voetbalbond FRMF met de collega's van de AFA zou zijn overeengekomen. Zo werd het optreden van de FC Barcelona-sterkhouder beperkt gehouden tot slechts een uur, mocht hij de pers na afloop niet te woord staan en was de tegenstander het recht ontnomen charges uit te voeren op de Argentijn. Dat rijtje kan na de berichtgeving van Marca de spreekwoordelijke prullenmand in. 

Messi zal zich dan ook meteen na de krachtmeting met Venezuela - afgewerkt op de 22e in Atlético Madrid's Wanda Metropolitano - weer melden bij zijn werkgever. 

Photocredit: FRMF.ma 

© Redactie 2019
marokko
atlasleeuwen
marokkaans voetbalelftal
lionel messi
marca
frmf
team marokko
afa
oefeninterland
Log in met je MNL-ID
| wachtwoord vergeten?