'Mazraoui heeft naast AS Roma nog een interessante optie voor in de Serie A'

marokko
0
7 mrt '19
Waar eerder deze week door het Italiaanse Calciomercato de belangstelling van AS Roma voor Noussair Mazraoui kenbaar werd gemaakt, is er nu een andere gegadigde van formaat die de Marokkaans-international aan zich wenst te binden.

Uitgaande van het doorgaans goed ingevoerde La Gazzetta dello Sport heeft AS Roma met competitiegenoot SSC Napoli een concurrent in de strijd om de handtekening van de 21-jarige back. Zijn optreden tegen 'de Koninklijke' van dinsdagavond - overigens vanaf de tribune nauwlettend gevolgd door scouts van AS Roma - deed ook de formatie van Carlo Ancelotti beseffen zich mogelijk te gaan melden bij Ajax. De drievoudig international was, zoals wel vaker dit seizoen, enorm dienstbaar tijdens de met 1-4 gewonnen krachtmeting met de Madrilenen. Het meest memorabele moment van hem die avond in het Santiago Bernabeu was het binnenhouden van de bal die uiteindelijk ten dele kwam aan de prachtige 0-3 van collega Dušan Tadić. 

Waar andere Ajacieden wel min of meer een prijskaartje hebben is het nog redelijk onbekend wat directeur spelersbeleid Marc Overmars verlangt voor Mazraoui. De rechtsback ligt - na de recente verlenging van zijn toen nog aflopende dienstverband - tot in ieder geval medio 2020 vast in de Johan Cruijff ArenA. 

Photocredit: Dothaneagle.com

© Redactie 2019
marokko
atlasleeuwen
marokkaans voetbalelftal
noussair mazraoui
ajax
uefa
champions league
as roma
ssc napoli
Log in met je MNL-ID
| wachtwoord vergeten?