Inwi biedt nu onbeperkt toegang tot social media voor slechts 30 dirham per maand

marokko
1
7 mrt '19
Een interessante weetje voor als je op vakantie gaat naar Marokko.

Net als jongeren in andere landen van de wereld, zitten Marokkaanse jongeren massaal op social media. Zich bewust hiervan, speelt Inwi hier slim op in door de lancering van een nieuwe internetpas voor prepaidklanten, genaamd *6.

De internetpas biedt een maand lang onbeperkte toegang tot Instagram, WhatsApp, Facebook, Snapchat en Twitter voor slechts 30 dirham per maand.

"Dit is een nieuwigheid die beantwoordt aan een reële behoefte van onze jonge mensen, die ten goede zal komen aan al onze prepaidklanten en een weerspiegeling is van de voortdurende aandacht voor innovatie bij Inwi. Voordit we dit lanceerden, zijn we begonnen met een eenvoudige observatie: sociale netwerken staan bovenaan de lijst van jonge Marokkanen. Het is een ruimte voor uitwisseling, om te leren en te creëren en voor amusement, zei Adil Chafiqi, Marketing Director bij inwi, tegen Lefr360.

Zeker voor Nederlandse Marokkanen die in de zomer vaak wel een maand of langer in Marokko verblijven is dit een handig weetje! Het werkt vrij simpel, als je een opwaardeerkaart koopt, hoef je enkel *6 na de opwaardeercode in te voeren.

© Redactie 2019
marokko
socialmedia
inwi
Log in met je MNL-ID
| wachtwoord vergeten?