Wotte roept QPR's Chair op voor kwalificatie tweeluik #JongMarokko

marokko
0
10 mrt '19
Alvast één naam uit het definitieve lijstje van de Nederlander die binnenkort de eerste horde richting kwalificatie voor de Afrika Cup U23 moet nemen.

Om kwalificatie voor de Olympische Spelen van 2020 in Tokio af te dwingen dient Jong Marokko eerste goede zaken te doen op de aanstaande Afrika Cup. Dat toernooi wordt in november van dit kalenderjaar afgewerkt in Egypte. Samen met nog zeven andere gegadigden wordt, inclusief gastland Egypte, dan de strijd om kwalificatie voor die Spelen gevoerd. De eerste drie van het eindtoernooi plaatsen zich rechtstreeks. Maar voordat dat zo ver is zal #JongMarokko eerst af moeten rekenen met de leeftijdsgenoten uit DR Congo. Een dubbele confrontatie staat gepland voor 20 maart (uit, 15:30 in Stade des Martyrs), de return wordt op de 24e van deze kalendermaand afgewerkt (19:00 lokale tijd, Stade Moulay Abdellah). 

Mocht Jong Marokko als winnaar uit deze strijd komen dan het treft het in juni Mali of Ethiopië, afhankelijk van wie in die play-off het sterkste is. Dat laatste tweeluik levert voor de winnaar een startbewijs op voor die Cup. 

De 21-jarige Chair wordt overigens tot het einde van het nog lopende seizoen verhuurd aan FC Stevenage, uitkomend in de League Two. 

Photocredit: QPR.co.uk

© Redactie 2019
marokko
atlasleeuwen
marokkaans voetbalelftal
ilias chair
mark wotte
jong marokko
afrika cup
caf
kwalificatie
Log in met je MNL-ID
| wachtwoord vergeten?