Settat: Vijf jaar gevangenisstraf voor ontvoering en verkrachting

marokko
0
10 mrt '19
Een man had de dochter van zijn buren ontvoerd en verkracht.

Een man werd tot vijf jaar gevangenisstraf veroordeeld door het Hof van Beroep in Settat voor ontvoering en verkrachting. Het dagblad Al Massae bericht dat de man de dochter van zijn buren had ontvoerd, vastgehouden en verkracht.

De zaak kwam aan het licht toen het slachtoffer naar het politiebureau ging zodra ze vrij kwam, haar gezicht volledig opgezwollen en haar lichaam druipend van bloed. Met moeite kon ze haar beproeving aan de politie vertellen.

De man, waarvan ze wist dat het een oude buurman was, had haar voor haar huis verrast met een mes in zijn hand. Hij dwong haar vervolgens hem te volgen zonder lawaai te maken en nam haar mee naar een verlaten plek. En dat is waar hij haar verkrachtte en ontmaagde, aldus de krant.

De politie van Settat startte direct een klopjacht om de man te vinden. De man, die niet dacht dat zijn slachtoffer naar de politie zou gaan, had niet eens de moeite genomen om te verdwijnen. Hij werd in de buurt gevonden, dronken en bedekt met bloed van het meisje.

Toen de onderzoekers hem ondervroegen, verklaarde hij dat zijn huwelijksproblemen hem ertoe hadden aangezet deze afschuwelijke misdaad te plegen. Hij zou in afwachting van de echtscheiding moeite hebben gehad om zijn "ongezonde driften te beheersen". 

© Redactie 2019
marokko
settat
gevangenisstraf
ontvoering
verkrachting
Log in met je MNL-ID
| wachtwoord vergeten?

Populaire tags
coronavirus
italiƫ
rivm
griekenland
frankrijk
vluchtelingen
italie
utrecht
palestina
europa
atlasleeuwen
team marokko
frmf
casablanca
verenigde staten
golaso
politie
iran
eredivisie
turkije
syriƫ
hakim ziyech
caf
transfer talks
mohammed vi