Ajax verlengt met Mazraoui: 'Langer verblijf beste voor Nous'

marokko
0
10 mrt '19
Noussair Mazraoui valt met z'n neus in de boter en dat tijdens zijn debuutseizoen voor de Amsterdammers.

Witte rook uit de Johan Cruijff Arena vanavond, daar bereikte men overeenstemming met de 21-jarige international over nog een jaar verlenging. Waar er aan het einde van vorig kalenderjaar al een extra jaar werd geplakt aan zijn dienstverband, is dat nu dus niet anders. Na vanavond ligt de op de Toekomst opgeleide back tot medio 2022 vast in Amsterdam-Zuidoost. Het aantal optredens van de Marokkaans-international voor de hoofdmacht staat nu op 44, hierin was de multifunctionele jeugdexponent goed voor vier treffers (red. twee in de UEFA Champions League, één in de Eredivisie en tenslotte een enkele treffer in TOTO KNVB Beker). 

Ook Mazraoui kan weg volgens Overmars, met de nadruk op 'kan'
Bij monde van technisch directeur Marc Overmars spreekt de club enorm veel vertrouwen uit in zijn jeugdproduct, Mazraoui ontwikkelt zich stormachtig volgens de voormalig Oranje-international: ,,Noussair is nog maar 21 jaar en op meerdere posities inzetbaar. We hebben goede gesprekken gevoerd met zijn agent Mustapha Nakhli over zijn toekomst. Natuurlijk kan ook hij naar het buitenland, maar het is goed dat zij beiden ook vinden dat een langer verblijf bij Ajax het beste voor ‘Nous’ is.''

Voor #TeamMarokko kwam de rechtsback tot dusver drie keer uit. Debuteren deed hij in een bomvol Stade Mohammed V, toen tijdens de Afrika Cup-kwalificatiewedstrijd tegen Malawi. 

Photocredit: Yahoo Sports UK.com

© Redactie 2019
marokko
atlasleeuwen
noussair mazraoui
ajax
eredivisie
contractverlenging
team marokko
Log in met je MNL-ID
| wachtwoord vergeten?

Populaire tags
coronavirus
italië
rivm
griekenland
frankrijk
vluchtelingen
italie
utrecht
palestina
europa
atlasleeuwen
team marokko
frmf
casablanca
verenigde staten
golaso
politie
iran
eredivisie
turkije
syrië
hakim ziyech
caf
transfer talks
mohammed vi