Kwestie Ihattaren: 'Hebben die Marokkanen verstand van voetballen dan?'

sport
8
12 mrt 11:20
Toen ze óók bij Veronica Inside lucht kregen van de ogenschijnlijke interesse van de Marokkaanse voetbalbond FRMF in Mohammed Ihattaren, was het wederom één van man die zich scherp uitliet.
Verschillende Nederlandse media, aangevoerd door Voetbal International, wisten maandagavond op basis van berichtgeving uit Marokko te melden dat de FRMF zijn zinnen heeft gezet op de groeibriljant van PSV. Ihattaren, nog maar 17 jaar jong, was al één van de 'eyecatchers' bij de koploper en is nu nog meer in de schijnwerpers komen te staan nadat trainer Mark van Bommel van hem tot twee keer toe basisspeler maakte. Andere dan zijn vijf eerdere optredens in de Eredivisie verscheen het jeugdproduct tegen Excelsior Rotterdam én NAC Breda wel als basisspeler op het wedstrijdformulier. 

''Denk dat dit honderd procent een Oranje-international wordt''
Verrichtingen die ook de tafelgasten van Veronica Inside niet onopgemerkt zijn gebleven. Waar Hans Kraaij Jr. aftrapte met de mededeling dat bondscoach Ronald Koeman werk van Ihattaren moet maken, deed Johan Derksen er nog een schepje bovenop: ,,Dat is een goede reden om even bij hem langs te gaan'', doelt Derksen op de vermeende interesse van de kant van de Marokkaanse bond. ,,Hij hoeft natuurlijk niet met een camerateam in z'n nek naar hem toe te gaan, maar ik denk dat dit honderd procent een international wordt.'' Nadat presentator Wilfred Genee opmerkt dat ook Marokko van de middenvelder een target heeft gemaakt reageert hij: ,,Hebben die Marokkanen verstand van voetballen dan? Je bent nu volledig afhankelijk van hoe ouders en familieleden erin staan.''

Photocredit: Veronica Inside (YouTube)
© Redactie 2019
marokko
atlasleeuwen
johan derksen
mohammed ihattaren
psv
frmf
knvb
oranje
team marokko
veronica inside
Log in met je MNL-ID
| wachtwoord vergeten?

Populaire tags
caf
donald trump
can2019
zamalek
iran
ongeluk
rsb
ov
saoedi-arabie
gezondheid
atlasleeuwen
frmf
casablanca
tanger
ajax
marrakech
wk 2018
hervé renard
spanje
eredivisie
mohammed vi
politie
rabat
hakim ziyech