70-jarige man gearresteerd voor drievoudige moord in Meknes

marokko
0
13 mrt '19
De lichamen van de slachtoffers werden afgelopen vrijdag in een woning gevonden.

De politie in Meknes heeft, in coördinatie met de BNPJ (Nationale Politie Brigade, een brigade met territoriale bevoegdheid), een zeventigjarige man gearresteerd waarvan wordt geloofd dat hij drie leden van zijn familie heeft vermoord, bericht het directoraat-generaal voor de Nationale Veiligheid (DGSN) vandaag.

De lichamen van de drie slachtoffers werden vrijdag 8 maart ontdekt in een woning in Meknes. De slachtoffers zijn familieleden van elkaar, het gaat om twee zussen van 56 en 60 jaar oud en de zoon van één van hen (21 jaar oud). Uit de eerste bevindingen van het onderzoek bleek dat de slachtoffers met een mes om het leven werden gebracht, aldus de verklaring van DGSN.

Na onderzoek van de politie, ondersteund door technische en wetenschappelijke expertise, kon de hoofdverdachte worden geïdentificeerd. Dit is de oudere broer (70) van de twee vrouwen. Ten tijde van zijn arrestatie was de man in het bezit van kleding die nog steeds biologische sporen en bloedvlekken van één van de slachtoffers bevatte, naast een geldsom die is opgenomen bij een geldautomaat, waarschijnlijk met behulp van een bankkaart van één van de vrouwen.

De man is in hechtenis genomen ter beschikking van het onderzoek om de ins en out van deze zaak te verhelderen, concludeerde de verklaring.

© Redactie 2019
marokko
meknes
drievoudige
moord
arrestatie
dgsn
Log in met je MNL-ID
| wachtwoord vergeten?