PAS Lamia 1964 ontdoet zich van Mastour, contract ontbonden

sport
0
13 mrt 12:45
Zijn avontuur op de Griekse velden is met deze ontbinding van zeer korte duur geweest. Slechts zes keer kon PAS Lamia gebruik maken van de diensten van Hachim Mastour.
In navolging op het geruchtmakende wegblijven van de enkelvoudig Marokkaans-international is er nu een eind gekomen aan de samenwerking tussen de Super League-formatie en de nog maar 20-jarige middenvelder. Op de website van de Griekse voetbalbond is te lezen dat Mastour ervoor koos het contract wat hem aan de Griekse formatie verbond, op te zeggen.

Uitkomen voor PAS Lamia deed het jeugdproduct van AC Milan slechts zes keer (vier keer in competitieverband en twee keer in de  beker). 

Een kink in de kabel kwam er toen de speler in kwestie na de winterstop in geen velden of wegen meer te bekennen was. Het voormalige toptalent liet zich - zonder nadrukkelijke toestemming te hebben gekregen van zijn contractclub - in Milaan behandelen voor zijn blessure. PAS Lamia vernam niets van Mastour en besloot niet veel later juridische stappen te nemen tegen de man die voor ruim €200.000 op de loonlijst stond.

Photocredit: EPT1 Live

© Redactie 2019
mastour
paslamia
contract
ontbonden
atlasleeuwen
Log in met je MNL-ID
| wachtwoord vergeten?

Populaire tags
utrecht
schietpartij
malawi
afrika cup 2019
team marokko
nieuw-zeeland
slachtoffers
oussama idrissi
christchurch
afrika cup
atlasleeuwen
casablanca
frmf
wk 2018
tanger
ajax
hervé renard
eredivisie
marrakech
mohammed vi
hakim ziyech
spanje
rabat
daesh