MARCA: 'Bayern wil Ziyech, Valencia CF zet zinnen op Mazraoui'

marokko
0
13 mrt '19
Het doorgaans goed ingevoerde MARCA pakte gisteravond uit met opmerkelijke transferprimeurs. Liefst twee spelers zouden volgens het Spaanse voetbalplatform uit kunnen kijken op concrete interesse van niet de minste clubs.

Met de galavoorstelling bij Real Madrid (red. 1-4 zege, doorstroming 1/4-finales) in het achterhoofd heeft 'Der Rekordmeister' nog meer potentieel gezien in het spelersprofiel van Hakim Ziyech. Er zou zelfs al contact zijn gelegd met technisch directeur Marc Overmars wat betreft de 23-voudig international. Met een dienstverband wat nog tot medio 2021 loopt zou men liefst €35 miljoen over hebben voor de 25-jarige spelmaker van de Amsterdammers. 

Valencia CF stuurt meerdere malen scout op pad voor Mazraoui
Een andere naam die het eerder genoemde MARCA wist uit te lichten is die van teamgenoot en collega-international Noussair Mazraoui. De op de Toekomst opgeleide back staat in de nadrukkelijke belangstelling van een gegadigde uit de hoogste Spaanse voetbalafdeling. De huidige nummer zeven van La Liga, Valencia CF, zou al meerdere malen een scout hebben laten kijken naar het 21-jarige jeugdexponent van de Amsterdammers. Onlangs nog bereikte Ajax overeenstemming met Mazraoui over een eenjarige verlenging van zijn dienstverband. Dit maakt het dat de verdediger annex middenvelder tot medio 2022 vastligt in de Johan Cruijff ArenA. 

Photocredit: StadiumAstro.com

© Redactie 2019
marokko
atlasleeuwen
marokkaans voetbalelftal
hakim ziyech
ajax
noussair mazraoui
uefa
champions league
bayern munchen
valencia cf
Log in met je MNL-ID
| wachtwoord vergeten?