Saïss: ‘In welke competitie hij ook speelt, Medhi blijft onze aanvoerder’

marokko
1
13 mrt '19
Al vertoeft een groot deel van de internationals in het lucratieve Midden-Oosten, dat maakt het volgens Romain Saïss niet dat er verschuivingen plaats moeten vinden binnen #TeamMarokko.

De sterkhouder van het in de Premier League opgeleefde Wolverhampton Wanderers - verlengde zijn contract onlangs nog tot medio 2021 - uit zich resoluut in gesprek met het Marokkaanse Le Matin. Volgens de 28-jarige Romain Saïss blijft de hierarchie nog steeds zoals hij is binnen het nationale elftal. Al is er een aantal internationals die hun talenten etaleren in sportief minder aantrekkelijke competities, geeft dat nog geen aanleiding voor drastische veranderingen. Op de vraag of hij zichzelf aanvoerder ziet worden antwoordt hij dan ook heel stellig.

“Deze vraag bevalt me totaal niet”

Saïss spring meteen in de bres voor de man die sinds de winterstop uitkomt voor het Qatarese Al-Duhail SC: "Zie mezelf zeer zeker niet als de nieuwe aanvoerder. Sterker nog, deze vraag bevalt me totaal niet. Benatia is onze aanvoerder en zal dat ook blijven, in welke competitie hij ook speelt. Het is iemand die ik heel erg hoog heb zitten, hetzelfde geldt voor de rest van de groep. Hij heeft een grote carrière gehad en koos er onlangs dus voor om naar het Midden-Oosten te gaan. En dat hebben we maar te respecteren, het doet niets af aan zijn kwaliteiten en en persoonlijkheid."

Photocredit: ESPN.com

© Redactie 2019
saiss
benatia
aanvoerder
teammarokko
atlasleeuwen
Log in met je MNL-ID
| wachtwoord vergeten?

Populaire tags
coronavirus
italië
rivm
griekenland
frankrijk
vluchtelingen
italie
utrecht
palestina
europa
atlasleeuwen
team marokko
frmf
casablanca
verenigde staten
golaso
politie
iran
eredivisie
turkije
syrië
hakim ziyech
caf
transfer talks
mohammed vi