Saïss: ‘In welke competitie hij ook speelt, Medhi blijft onze aanvoerder’

sport
1
13 mrt 18:28
Al vertoeft een groot deel van de internationals in het lucratieve Midden-Oosten, dat maakt het volgens Romain Saïss niet dat er verschuivingen plaats moeten vinden binnen #TeamMarokko.
De sterkhouder van het in de Premier League opgeleefde Wolverhampton Wanderers - verlengde zijn contract onlangs nog tot medio 2021 - uit zich resoluut in gesprek met het Marokkaanse Le Matin. Volgens de 28-jarige Romain Saïss blijft de hierarchie nog steeds zoals hij is binnen het nationale elftal. Al is er een aantal internationals die hun talenten etaleren in sportief minder aantrekkelijke competities, geeft dat nog geen aanleiding voor drastische veranderingen. Op de vraag of hij zichzelf aanvoerder ziet worden antwoordt hij dan ook heel stellig.

“Deze vraag bevalt me totaal niet”

Saïss spring meteen in de bres voor de man die sinds de winterstop uitkomt voor het Qatarese Al-Duhail SC: "Zie mezelf zeer zeker niet als de nieuwe aanvoerder. Sterker nog, deze vraag bevalt me totaal niet. Benatia is onze aanvoerder en zal dat ook blijven, in welke competitie hij ook speelt. Het is iemand die ik heel erg hoog heb zitten, hetzelfde geldt voor de rest van de groep. Hij heeft een grote carrière gehad en koos er onlangs dus voor om naar het Midden-Oosten te gaan. En dat hebben we maar te respecteren, het doet niets af aan zijn kwaliteiten en en persoonlijkheid."

Photocredit: ESPN.com
© Redactie 2019
saiss
benatia
aanvoerder
teammarokko
atlasleeuwen
Log in met je MNL-ID
| wachtwoord vergeten?

Populaire tags
caf
donald trump
can2019
zamalek
iran
ongeluk
rsb
ov
saoedi-arabie
gezondheid
atlasleeuwen
frmf
casablanca
tanger
ajax
marrakech
wk 2018
hervé renard
spanje
eredivisie
mohammed vi
politie
rabat
hakim ziyech