CD Leganès zet En-Nesyri in het zonnetje, Speler v/d Maand februari (video)

marokko
0
14 mrt '19
Het gaat de in Marokko opgeleide spits voor de wind op de Spaanse velden, wat maakt dat hij ook in de maand februari als beste speler uit de bus kwam van La Liga-formatie CD Leganès.

Een absolute hoofdrol vertolkte de nog maar 21-jarige centrumspits thuis tegen Real Betis. De 3-0 overwinning nam hij volledig voor eigen rekening, als hattrickhero ging de voormalige contractspeler van Málaga CF van het veld af. De speelronde daarvoor was Youssef En-Nesyri ook een garantie voor doelpunten, bij Rayo Vallecano maakte hij vlak voor het verstrijken van de officiële speeltijd de winnende treffer (red. 1-2 competitiezege). De teller staat nu - 23 competitiewedstrijden verder in de hoogste Spaanse voetbalafdeling - op acht doelpunten en twee assists. 

Vlak na En-Nesyri's veelbesproken hattrick werd zijn geschatte marktprijs meteen omhoog gewaardeerd. CD Leganès zou, mits er nu een club concrete belangstelling zou tonen voor de Marokkaans-international, liefst €10 miljoen voor hem kunnen vangen. Na het afgelopen weekend met 1-0 onderuit te zijn gegaan bij Atlético Madrid wacht voor komende zaterdag een weerzien met collega-international Yassine Bounou: de nummer 13 in La Liga ontvangt dan de nummer 14, Girona CF. 

YouTube link

Photocredit: C.D. Leganès (YouTube)

© Redactie 2019
marokko
atlasleeuwen
marokkaans voetbalelftal
youssef ennesyri
cd leganes
la liga
hattrick hero
verkiezing
Log in met je MNL-ID
| wachtwoord vergeten?