Transfer Talks: 'Liverpool in de markt voor Ziyech, evenals Leicester City'

sport
0
14 mrt 23:04
Een prima transfergerucht om de avond mee af te sluiten. Naar verluidt, zo onderschrijft het Britse Bleacher Report, kan de Marokkaans-international uitkijken naar concrete belangstelling vanuit de Premier League.
Als we het doorgaans goed ingevoerde Bleacher Report mogen geloven dan zijn er inmiddels al twee formaties die een potentiële versterking zien in Hakim Ziyech. De man die Ajax al geruime tijd op sleeptouw neemt - zowel in competitieverband als in het miljardenbal UEFA Champions League - werd eerder deze week al in verband gebracht met Bayern München. Nu lijken dus ook Liverpool en Leicester City zich te willen binden aan de middenvelder die in de zomer van 2016 voor 'slechts' €11 miljoen werd overgenomen van FC Twente. 

De speler in kwestie ligt overigens nog tot medio 2021 vast in de Johan Cruijff ArenA, wat maakt dat er een flink prijskaartje aan hem hangt. Het nog lopende seizoen was Ziyech in alle competities goed voor liefst 18 doelpunten en 14 assists, dit uit 36 officiële optredens.

Photocredit: DAN.ng 
© Redactie 2019
marokko
atlasleeuwen
hakim ziyech
liverpool fc
leicester city
premier league
ajax
uefa
champions league
Log in met je MNL-ID
| wachtwoord vergeten?

Populaire tags
frankrijk
can2019
saoedi-arabie
caf
rsb
ongeluk
auto
terrorisme
duitsland
onderwijs
atlasleeuwen
frmf
casablanca
tanger
ajax
marrakech
wk 2018
hervé renard
spanje
eredivisie
mohammed vi
politie
rabat
hakim ziyech