Debutant Tuhami: 'Een oproep waar ik héél lang naar toe heb gewerkt'

marokko
0
16 mrt '19
Aldus de man die afgelopen zondag nog onder toeziend oog van bondscoach Hervé Renard wist te scoren tegen Real Madrid (red. 1-4) namens de club die hem opleidde, Real Valladolid.

Dolblij is de nog redelijk onbekende Anuar Tuhami na te zijn uitverkozen door de leidsman van #TeamMarokko, Hervé Renard. De al 24-jarige centrale middenvelder is al geruime tijd onderdeel van de basiself van de La Liga-promovendus. Hiervoor kwam het jeugdexponent overigens ook geregeld in de plannen voor van zijn contractclub, toen wel acterend in de tweede voetbalafdeling van het land. In het nog lopende seizoen kwam de in Sebta geboren aanvaller tot 15 competitieoptredens, zijn enige treffer in competitieverband maakte hij tegen niemand minder dan 'de Koninklijke'.

''Kans om zij aan zij met grote namen te gaan spelen''
Naar aanleiding van zijn debuut in de definitieve selectie van de 'Leeuwen van de Atlas' stond hij het Marokkaanse persbureau MAP te woord: ,,Dolblij nu ik voor de eerste keer ben opgeroepen voor het nationale elftal. Het betreft een oproep waar ik héél lang naartoe heb gewerkt. Krijg nu de kans om interlands te spelen en zij aan zij te komen te staan met grote namen.''

Bij Real Valladolid - momenteel 16e in La Liga - lift Tuhami nog tot medio 2021 vast. 

Photocredit: Backpagepix.com

© Redactie 2019
marokko
atlasleeuwen
anuar tuhami
team marokko
frmf
hervé renard
map
real valladolid
Log in met je MNL-ID
| wachtwoord vergeten?

Populaire tags
coronavirus
italië
rivm
griekenland
frankrijk
vluchtelingen
italie
utrecht
palestina
europa
atlasleeuwen
team marokko
frmf
casablanca
verenigde staten
golaso
politie
iran
eredivisie
turkije
syrië
hakim ziyech
caf
transfer talks
mohammed vi