Dakhla: Opening van de 5e jaarlijkse sessie van het Crans Montana Forum

marokko
0
18 mrt '19
Bij de openingsceremonie waren leden van de Marokkaanse regering en duizend persoonlijkheden uit de hele wereld aanwezig.

De officiële openingsceremonie van de 5e jaarlijkse sessie van het Crans Montana Forum, onder het beschermheerschap van Koning Mohammed VI, vond plaats op zaterdag 16 maart in Dakhla.

Deze ceremonie werd gemarkeerd door een boodschap die Koning Mohammed VI aan de deelnemers op dit forum had gericht, die werd voorgelezen door de president van de regio Dakhla-Oued Eddahab, de heer Khattat Ynja.

De 2019-editie, onder het thema "Een krachtig en modern Afrika ten dienste van de jeugd opbouwen", is een platform voor uitwisseling en dialoog over hoe een welvarend, ontwikkeld en inclusief continent op te bouwen dat voortbouwt op al zijn troeven en mogelijkheden.

Op de agenda van dit forum, dat de deelname van overheidsfunctionarissen, ministers, parlementsleden, vertegenwoordigers van regionale en internationale organisaties en vele bedrijven omvat, zijn verschillende belangrijke onderwerpen zoals energiezekerheid, milieueisen, de digitale economie, volksgezondheid, duurzame landbouw en de bevordering van ondernemerschap voor jongeren en vrouwelijk leiderschap.

© Redactie 2019
marokko
dakhla
cransmontanaforum
Log in met je MNL-ID
| wachtwoord vergeten?