'#TeamMarokko - Argentinië kost €500.000 minder na afwezigheid Messi'

marokko
7
25 mrt '19
Een flinke streep door de rekening van het Marokkaanse elftal, maar wél iets waardoor het totaalbedrag aan de Argentijnse voetbalbond AFA meteen gehalveerd wordt.

Als we het doorgaans goed ingevoerde RMC Sport mogen geloven dan scheelt het wel degelijk dat de Argentijnse superster morgenavond niet te bewonderen zal zijn in het Stade Ibn Battouta te Tanger. De 31-jarige Lionel Messi haakte met een schaambeenontsteking af bij 'La Albiceleste' en, meldde zich zodoende zaterdag al bij zijn contractclub FC Barcelona. Dat 'La Pulga' niet zou optreden tegen #TeamMarokko, daar had het al geruime tijd alle schijn van. Meerdere media kwamen met het nieuws, al vlak nadat bekend werd dat de 124-voudig international zijn rentree maakte in de definitieve selectie van de Argentijnen. 

Nu blijkt - zo onderschrijft het hierboven genoemde medium dus - dat de Marokkaanse voetbalbond FRMF een totaalbedrag van liefst €1.000.000 zou zijn overeengekomen met de AFA voor de komst van de ploeg van Lionel Scaloni. De helft van die 'interlandsom' zou de aanwezigheid van Messi garanderen, anders dan voorheen dus werd tegengesproken. Nu is het zelfs zo dat meerdere 'eyecatchers' uit dat elftal zullen ontbreken dinsdagavond. Zo zwaaiden ook Ángel Di María, Nicolás Otamendi én Pity Martinez geblesseerd af. 

Photocredit: @RMCSport (Twitter)

© Redactie 2019
marokko
atlasleeuwen
lionel messi
afa
frmf
team marokko
interland
argentinië
Log in met je MNL-ID
| wachtwoord vergeten?