Vrouw bevalt twee keer binnen een maand

buitenland
0
28 mrt '19
Een 20-jarige vrouw uit Bangladesh heeft de wereldpers gehaald door binnen een maand twee keer te bevallen. Haar gezin werd daarmee drie kinderen rijker. Arifa Sultana bracht eind vorige maand, eerder dan uitgerekend, een gezonde zoon ter wereld langs de gebruikelijke weg. Het ontging de behandelende artsen dat de jonge moeder zwanger bleef, van een tweeling zelfs.

aar gezin werd daarmee drie kinderen rijker. Arifa Sultana bracht eind vorige maand, eerder dan uitgerekend, een gezonde zoon ter wereld langs de gebruikelijke weg. Het ontging de behandelende artsen dat de jonge moeder zwanger bleef, van een tweeling zelfs.

Ook Sultana zelf had nooit kunnen bevroeden dat ze twee baarmoeders heeft. Ze spoedde zich 26 dagen na de geboorte van de eerste baby nogmaals naar het ziekenhuis omdat haar vliezen waren gebroken. De behandelend gynaecoloog besloot tot een keizersnede. Ditmaal zagen een jongetje en een meisje het levenslicht.

Sultana en haar man Suman Biswas waren blij met hun medische wonder, maar maakten zich ook enige zorgen om nu ineens zoveel monden te moeten voeden.

© ANP 2019
bangladesh
vrouw
twee
bevallingen
Log in met je MNL-ID
| wachtwoord vergeten?

Populaire tags
coronavirus
italië
rivm
griekenland
frankrijk
vluchtelingen
italie
utrecht
palestina
europa
atlasleeuwen
team marokko
frmf
casablanca
verenigde staten
golaso
politie
iran
eredivisie
turkije
syrië
hakim ziyech
caf
transfer talks
mohammed vi