Marrakech: Bunga bunga-feestjes in massagesalon

marokko
21
30 mrt '19
Na een klacht van omwonenden, vielen de veiligheidsdiensten een massagesalon in Marrakech binnen die werd gebruikt voor iets anders dan waarvoor het was bedoeld.

Een massagesalon in Marrakech werd omgevormd tot een lokatie voor bunga bunga-feestjes. Bovendien werden een tiental meisjes en een paar jonge mannen gearresteerd in verband met deze zaak, nadat ze in compromitterende situaties werden betrapt.

Twee dagbladen, Assabah en Al Akhbar, berichten over deze kwestie. Er wordt in de dagbladen uitgelegd dat lokale bewoners hadden geklaagd over verdachte activiteiten bij de massagesalon.

In eerste instantie hield de eigenaar het discreet en leek er weinig aan de hand. Maar in de loop van de tijd verhoogde men de activiteiten daar, wat opviel bij de lokale bewoners die vragen begonnen te stellen over de aard van de activiteiten die plaatsvonden in deze masagesalon.

Na te hebben bevestigd dat het etablissement werd gebruikt voor andere doeleinden dan waarvoor het was bedoeld, waarschuwden zij de veiligheidsdiensten. Een voorlopig onderzoek overtuigde vervolgens de politie om op te treden, wat leidde tot de ontmanteling van dit "prostitutie-netwerk".

© Redactie 2019
marokko
marrakech
massagesalon
prostitutie
bungabunga
Log in met je MNL-ID
| wachtwoord vergeten?