Ajax met Ziyech en zonder Mazraoui tegen ijzersterk Juventus

sport
615
10 apr '19
Vanavond neemt Ajax het op tegen een uiterst gemotiveerd Juventus, met Ronaldo die uiteindelijk wel van de partij is na zijn blessure die hij opliep tegen Servië een aantal weken terug.

Ajax kan vanavond wel beschikken over de fitte Hakim Ziyech, maar zonder de geschorste Noussair Mazraoui die tegen Real Madrid op scherp stond en een gele kaart opliep. De Marokkaanse back wordt waarschijnlijk vervangen door Joel Veltman die terugkeert van een langdurige blessure. 

Cristiano Ronaldo die op tijd fit is geraakt voor de wedstrijd nam gisteren nog een motiverende boodschap op voor de jarige Abdelhak Nouri. In de boodschap op Instagram wenste hij Nouri een fijne verjaardag en een spoedig herstel. 

Het is niet de eerste keer dat Hakim Ziyech de Portugese superster tegenkomt op een groot podium, Marokko trad namelijk in de groepsfase van het WK 2018 aan tegen Portugal.  Ronaldo was tijdens deze wedstrijd belangrijk met zijn doelpunt waardoor Portugal, waardoor de Portugezen de achtste finales bereikten. 

Juventus is in de eigen competitie al jaren heer en meester en heeft dit seizoen met Ronaldo in de gelederen haar grenzen verlegd naar het winnen van de Champions league.

© Redactie 2019
atlasleeuwen
marokkaans voetbalelftal
ziyech
mazraoui
ajax
juventus
amsterdam arena
Log in met je MNL-ID
| wachtwoord vergeten?